DC 3V-5V MAX31865 SPI PT100 to PT1000 RTD pretvarač naknada termoparovi senzor temperature pojačalo detektor modul za Arduino

DC 3V-5V MAX31865 SPI PT100 to PT1000 RTD pretvarač naknada termoparovi senzor temperature pojačalo detektor modul za Arduino

Proizvod je dostupan
HRK 28.38
Dostupnost:


Opis :
Za precizno mjerenje temperature ništa u usporedbi s platinasti РТД. Senzori temperature otpora (RTDs) - to je senzori temperature, sadrže otpornik, koji mijenja vrijednost otpora pri promjeni temperature, u osnovi vrsta termistor. U ovom senzoru otpornik zapravo predstavlja malu traku platine s otpora 100 Ω pri 0°C, otuda i naziv PT100. U usporedbi s većinom termistore NTC/PTC, tip PT RTD je puno stabilniji i precizno (ali i skuplji) PT100 se koriste u godinama za mjerenje temperature u laboratorijskim i industrijskim procesima i imaju reputaciju točnost (bolje nego termoelement), dosljedna i stabilnosti.
Međutim, da bi se postigla takva preciznost i točnost od vašeg RTD PT100, morate koristiti pojačalo, je dizajniran za čitanje niskog otpora. Uvijek je bolje imati pojačalo koje može automatski regulirati i nadoknaditi otpor spojnih žica. Ako ste u potrazi za odličan senzor za RTD, onda je danas vaš sretan dan, jer imamo prekrasan naš pojačalo RTD senzor s proboj MAX31865 za korištenje s bilo kojim 2, 3 ili 4 žični Pt100 RTD!
Mi smo nosili različite pojačala termoparovi Maksima i oni su super-ali termoparovi nemaju najbolje točnost ili točnost, jer kada očitanje bi trebalo biti toliko dobri, koliko je to moguće. MAX31865 obrađuje sve vaše potrebe u RTD i čak može nadoknaditi 3 ili 4 žičanim RTD za bolju preciznost. Povežite se na njega s bilo kojeg mikrokontrolera preko SPI i smatram koeficijent otpora s unutarnje ADC. Mi smo stavili otpornik 430Ω 0,1% kao referentnog otpornika na proboj. Imamo primjer koda koji će izračunati temperaturu na temelju otpora za vas.
Mi smo čak napravili proboj 5 V kompatibilan, sa regulatorom 3,3 i pomak na razini, tako da možete ga koristiti s bilo za Arduino ili mikrokontrolera.
Svaki red dolazi s jedne prikupljene karticom proboj pojačalo RTD. Također dolazi s dvije 2-kontakt клеммными колодками (za spajanje na RTD senzor) i kontakt grane (za spajanje na bilo koji макетной ploči ili перфокарте). Potreban RTD PT100 nije u paketu! (Ali mi запасаем ih u trgovini). Potreban je neki lemljenje za lemljenje kolektora i terminal jastučići do napretka, ali to je jednostavan zadatak s pomoću паяльных alata.
Molimo, imajte na umu da to ne uključuje senzor RTD!

Deklarirane specifikacije

Broj Modela:
180009
Uradi Sam isporuke:
Električni
brend:
diymore
OEM:
diymore

Dopuna robe