KAISH SG Standard Full Face Guitar Pickguard Scratch Plate Tiger Stripe Screws with
Newbie - 11 %

KAISH SG Standard Full Face Guitar Pickguard Scratch Plate Tiger Stripe Screws with

Proizvod je dostupan
HRK 58.14
HRK 52.00
Dostupnost:

Nakon što smo potvrdili s našim odjelom za isporuku, mi smo dobili zamjenu na svom putu prema vama. Molimo vas da obratite veliku pažnju na termin prije kupovine.
To je međunarodna pošta iz Kine diljem svijeta.
Mi ćemo poslati proizvod na adresi navedenoj vama u procesu naručivanja, a ne na vašu adresu za dostavu Pay Pal. Nakon što smo dobili neispravne detalj i pokušajte ga, dobili smo zamjenu na putu do vas.
Mi ne primamo uzimale dostave. U tom slučaju, molimo, pošaljite nam fotografije djelomično nalog koji ste dobili. Svi tvrde (oštećene, netočnost ili nedostatak predmete) mora biti podnesena u roku od 7 dana od dana primitka.
Oštećena prilikom transporta :
Provjerite svoje parcele(ova), prije nego što ga uzeti. Mi stvarno treba da ste poslali natrag neispravne detalj, prije nego što je poslat ćemo vam zamjenu. Zbog velike raznolikosti ovog tipa pickguards, molimo vas, kontaktirajte nas da biste dobili fotografiju, crtež, kako bi potvrdili da li će savršeno odgovarati vašem SG
1 SG Pickguard
11 Хромированных Vijaka
Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana nakon završetka aukcije. Nakon što ste sigurni da je označavanje o oštećenja postoje u potvrde o isporuci, recite vozaču da dostave, da odbiješ prihvatiti oštećene pošiljke, a zatim odmah nam se obratite.
Nedostaju Narudžbe :
Ako ste primili djelomični red, odmah nam se obratite.
Provjerite svoj nalog odmah, čim ste ga dobili. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo da su ti dodatni troškovi će prije ponude/kupovine. Ako imate problema, molimo vas da nas kontaktirate na prvom mjestu, a mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema. Hvala za razumijevanje!
Mi cijenimo cijeli posao s našim klijentima, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite pozitivan komentar i dajte nam ocjenu od 5 zvjezdica. Nakon što smo potvrdili s našim odjelom za isporuku, mi smo dobili zamjenu na svom putu prema vama.
Pogrešne Narudžbe :
Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili, molimo da nas odmah kontaktirate. Molimo, pažljivo pročitajte naše uvjete i opisima, prije nego se kladiti. Opseg isporuke obuhvaća 11 хромированных vijaka. U tom slučaju, molimo, pošaljite nam fotografije proizvoda koji ste dobili.
Potpuno novi, nikad korišten
Boja : Tigar Traka 3 Sloja
Pogodan za полнолицевых standardne gitare Gibson SG
Kvaliteta je odlična. Ako vidite bilo kakve štete i/ili znakove krivotvorenja na vanjskom pakiranju, morate biti sigurni da osoba koja obavlja dostavu, čini napomenu o tome da je oštećena u potvrde o isporuci.
Pickguard je prekriven plastičnim zaštitnim slojem, koji se može skinuti
Molimo, imajte na umu da ovaj predmet nije pogodan za sve gitare SG.
Ukratko, ako imate bilo kakve probleme, molimo vas da nas kontaktirate na prvom mjestu!! možemo riješiti vaše probleme što je prije moguće.

Deklarirane specifikacije

brend:
Cais
Broj Modela:
Пикгард
Vrsta:
Пикгард

Dopuna robe