Gitara metronom online mehanički klatno Mecanico Wood color za gitare, klavira i violine glazbeni instrument
Newbie - 20 %

Gitara metronom online mehanički klatno Mecanico Wood color za gitare, klavira i violine glazbeni instrument

Proizvod je dostupan
HRK 207.00
HRK 166.00
Dostupnost:


Čak i ako je vrijeme isporuke je prošlo, mi još uvijek možemo vratiti novac na svoj paypal račun, tako da možete kupovati ovdje, ne brinući se o gubitku novca.normalan rok isporuke sa različitim kurirske tvrtke.Ako vam se sviđa naše proizvode , molimo vas, dajte nam пятизвездочную povratne informacije, i pusti druge da previše uživaju u njoj. Peto, koristite iskustvo metronoma, postavite koristan pratitelj, glasovir duo, trio, koncert svijest.mi ćemo pet najboljih početna recenzije svakom dobrom kupcu previše.
Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas online ili ostavite nam poruku putem Kontakt sada.
Poštovani kupče, Hvala Vam za kupnju na našoj muzičkoj trgovini Bates, prije kupnje bismo vam dali
neko obećanje!
1.molim vas, napišite Mi i kroz "moje poruke" ili "postavljanje pitanja prodavaču" ako imate bilo kakvih pitanja o našem popisu ili kupnji. Možete izvršiti uplatu za vašu rezervaciju kreditnom karticom, Money Booker, Money Gram, Bank T/T, Western Union etc.Ako proizvod koji ste primili, ima bilo kakvih problema, molimo vas, napišite nam e-mail ili ostavite nam poruku, prije nego što daju spor ili negativne povratne informacije, tako da se možemo nositi s njim što je prije moguće i učinkovitije. Četvrto,znanstveno korištenje metronoma omogućuje reprodukciju snažnu tehnologiju, preciznije niz leđa čvrsto. Sve što želimo je da ste uživali u glazbi i alatima.
Automatski ćemo ostaviti pozitivan savjet svakome tko je završio transakciji, a za nas je ostavio pozitivan osvrt. Ulogu metronom : koncept metronoma može ubrzati vlak. Naš odgovor mora doći do vas u roku od 12 sati. Novac se isplaćuje Aliexpress.vrijeme isporuke ovisi o vremenu carinjenja kupca ili drugih faktora, kao što su vrijeme ili mjesto odredišta.
Molimo vas, budite sigurni da dućan u našoj glazbenoj trgovini Bates i uživati!!!
Bakra pokret, ritam je precizan i čvrst.Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas , ako ste zadovoljni s njime , molim vas prvo me kontaktirajte, a ne neka negativne povratne informacije, i na taj način ćemo biti u mogućnosti nositi se s njom učinkovitije. Treće, na метрономе može se koncentrirati, kako bi se poboljšala učinkovitost prakse.I ako mi согласимся vratiti novac, onda Aliexpress će ih i dati.
Mi smo glazba Bates, mi smo profesionalni instrument glazbe, i mi улучшим naše proizvode i usluge kako bi se bolje.com Nakon što ste dobili robu, Aliexpress.
EMS : tekući rok isporuke 5-10 radnih dana
Zračni mail stup kita : tekući rok isporuke 15-45 radnih dana
e Packet : tekući rok isporuke 5-10 radnih dana, dostava samo do nas
Posti Finland : tekući rok isporuke 10-30 radnih dana, dostava samo u rusiju i Bjelorusiju.com mi ćemo dati novac na naš račun .nakon toga su mi poslali paket i uvjerili se, da ne će dobiti svoje pakete, mi ćemo vam vratiti vas novac. Drugo, metronom može igrati više puna, glatka, jednolična ritam.

Deklarirane specifikacije

Vrsta:
Metronom
Broj Modela:
GM-G1 / ME-01

Dopuna robe